itu-kapi

by Barış Darcan | May 30, 2024
Etkinlik takvimini görüntülemek için tıklayınız.

Etkinlik Tarihi: 17-18 Ekim 2024

Yer: Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi/İstanbul Teknik Üniversitesi

Çağrılı Metin Özet Gönderi Son Tarihi: 28 Eylül 2024 16:00

Kabul Edilen Bildirilerin Belirlenmesi: 11 Ekim 2024

Sunum Teslim Tarihleri: 12-15 Ekim 2024 - 16:00

Çağrılı Tam Metin Teslim Tarihi:1 Kasım 2024

Tam Metin Bildiri Kitabın Elektronik olarak yayınlanması: 1 Aralık 2024

© 2024 Yazılımcı Buluşmaları Sempozyumu

Hakkımızda

Yazılımcı Buluşmaları Sempozyumunun amacı, Cumhurbaşkanlığı himayesinde başlatılmış olan 1 milyon Yazılımcı Projesine destek vermek, Türkiye’nin katma değerli ürün ihracat hedefleri açısından kritik öneme sahip Yazılım Sektörünün güçlenmesine öncülük edecek bilgi birikiminin ve Yazılımcı Envanterinin oluşturulmasına ön ayak olacak alt yapının tartışılması, ve bu konudaki bilicin zenginleştirilmesidir. Sempozyum hem çağrılı tebliğlerini sunacak olan konuşmacıların, hem de davetli konuşmacıların yer alacağı, sonuç paneli ile gelecek yol haritasının belirleneceği etkinlikleri içerecektir. Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği Sempozyum sayesinde Türkiye’de yazılım alanına olan ihtiyaca dikkat çekilmiş, ve bu alanda yapılacak eylemler tartışılmış olacaktır. İstanbul Teknik Üniversitesinin önderliğinde başlatılacak olan bu inisiyatifin Türkiye Yüzyılında Yazılım alanında gücümüzü daha da arttıracağına inanmaktayız.